METEKS SAMSUN ETKİNLİĞİMİZİN TARİHİ BELLİ OLDU.

   HABERLER

METEKS SAMSUN ETKİNLİĞİ'NİN TARİHİ BELLİ OLDU.

Haber: Emel Benli & Samsun

"Dev Ankara Etkinliği'ni" büyük başarı ile tamamlayan Meteks, Türkiye genelinde gerçekleştireceği etkinliklerinin ikincisinin startını Karadeniz'in "Mavi Gözlü Şehri Samsun'da" verecek. 23 - 24 ve 25 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenleyecekleri etkinlik, Samsun Atakum'da bulunan "Rüya Park Balo Salonu'nda" tüm Karadeniz'li perdecilere hitap edecek. 

Meteks'in Bölge Sorumlusu İstanbul Ümraniye'de bulunan "Üçevteks'in" sahibi Sayın Deniz Kılbaş'ın organanize ettiği etkinlikte sürprizlerin ardı arkası kesilmeyecek. Tül ve fonluk kumaşların yanı sıra bu kez ev tekstil ve çeyiz setleri ile de göz dolduracak olan etkinlik yine siz değerli perdecilere para kazandırmayı amaçlıyor. 

Çeyiz ve Ev tekstil setlerinde de çok ciddi indirimlere gidileceği etkinlik, sadece Samsun değil tüm Karedeniz'in illerine hitap edecek. Tüm Karadeniz'li perdecilerimizi etkinliğine davet eden Meteks Ailesi, Türkiye genelinde yapacağı bütün etkinliklerinde aynı çizgi ile yol alarak indirim politikasından ve en güncel kulvar ürünlerinden ödün vermeyerek yoluna devam edecek.

Karesi marka ziyah ve kırmızı kuşak güneşlikler, Etek Grekler, Serpe Grekler, Armürler, Brode Çeşitleri, Zincir Tüller, Panama, Ada, Eyfel, ve Aras Fonluklar, Kort Nakışlar, Çeyiz ve Ev Tekstili Setleri ve niceleri siz değerli perdecilerimizi bekliyor olacak. Akranlarından tek farkı yine kaliteyi en ucuza satmak...Siz de bu fırsattan yaralanmak istiyorsanız buyrun Samsun'a .
İrtibat: Deniz Kılbaş: 0532 614 52 63

RÜYA PARK BALO SALONU
İletişim: Anadolu Bulvarı No: 71 / Atakum / Samsun


 Okunma Sayısı : 485         12 Temmuz 2019



Resim Galerisi