Meteks Ankara'lı Perdecilerin Yüzünü Güldürdü.

   ETKİNLİKLER

METEKS ANKARA ETKİNLİĞİ PERDECİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ. ( 2. GÜN ) 

Haber: Emel Benli & Ankara

Meteks Ankara Etkinliği'nin ikinci günü, birinci günü kadar yoğun olmasa da yine Türkiye'nin dört bir tarafında perdeci dostlarını ağırladı. Sosyal medya üzerinden ayrıca haberdar olan perdecilerimiz de indirim fırsatından yararlanmak için "Meteks'in Dev Ankara" etkinliğinden faydalandılar. 

Bu etkinlik için toplamda 8 tır dolusu ürün getiren Meteks, ilk iki günde ürününün 4/3'ünü satarak rekor kırdı. Etkinliğin üçüncü gününde de kalan ürünleri tüketerek yeni bir etkinliğe doğru yola çıkmayı planlıyor. " Bundan sonraki durağımız Karadeniz'in Samsun ili" diyen Meteks Ailesi Türkiye'de bölgesel etkinlikler yapmaya devam ederek; para kazanmayı ve kazandırmayı hedefliyorlar. 

Etkinlikte en çok rağbet gören zincir tüller olurken, nakış kortlarda günün en çok yeni desen ve renkleri ile göz doldurdu. Peynir ekmek gibi giden karesi marka güneşliklerde tabiki etkinliğin şeref konuğu idi. Bu etkinlik bir nevi sektörün nabzını ölçmek ve sektöre can suyu vermek için düzenlenirken; kimsenin aklının ucundan dahi geçmeyecek şekilde inanılmaz  yoğun bir ilgi görerek  tüm Türkiye'nin gündemi oldu. Ankara'dan Van'a  kadar uzanan ve uzun bir süre dimalardan silinmeyecek bir etkinlik oldu.  

Meteks Ankara Şube Müdüresi, Sayın Seher Karagözoğlu, biz "Perde Satıcıları Haber Portalı'na" verdiği röportajda "biz para kazanmadan ürün satmayız, buna rağmen Türkiye'nin en ucuz ürün satan firmasıyız". dedi. Seher Hanıma ve Meteks Ailesine emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve sektöre can suyu oldukları için kutluyoruz. 
Kaynak: www.perdesaticilari.com

 Okunma Sayısı : 511         03 Temmuz 2019