Meteks Dev Ankara Etkinliği Sona Erdi... ( 3. Gün )

   ETKİNLİKLER

Meteks Dev Ankara Etkinliği Sona Erdi... ( 3. Gün )

Karadeniz'in mavi gözlü şehri Samsun, bekle Meteks geliyor...
Haber: Emel Benli / Ankara 


Meteks'in 2 Temmuz'da startını verdiği "Dev Ankara Etkinliği" bu gün sona erdi. Üç gün süren etkinliğin her bir günü, birbirinden güzel geçti. En güncel perde ürünlerini, en dip fiyatlarla tüm Türkiye'ye sunan Meteks, son yılların en etkili etkinliklerinden birini gerçekleştirdi. Türkiye'nin dört bir tarafından gelen perdecilerimizin güzünü güldürdü. 

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi, Haymana Yolu üzerinde bulunan Akalın Şato Balo Salonlar'ında gerçekleştirilen etkinliğin amacı, sektöre can suyu olurken; perde piyasasına da bir nevi mesaj vermekti. İstenildiği zaman her şeyin yapılabileceği, gerekirse ürünün ucuza verilip sürümden kar edilebileceği mesajını tüm Türkiye'ye veren Meteks; aslında bir nevi bize yıllardır ezberletilen ezberi bozdu..

Ankara'da ezber bozan Meteks, etkinliklerine devam etme kararı alarak; bundan sonra ki ikinci durağının Karadeniz'in mavi gözlü şehri Samsun olduğunu açıkladı. Arkasından Trabzon'a rotasını çevirecek olan Meteks, üçüncü durak olarakta Balıkesir'i gözüne kestirdi. Zaten bu bölgelerde yoğun bir müşteri portföyüne sahip olan Meteks'in amacı, Türkiye'nin tüm perdecilerini bu indirimlerden yararlandırmaktır. 

"Biz tüm Türkiye'nin camlarını giydirmeye talibiz. Yeter ki etkinliklerimizi takip etmeye devam etsinler. En güncel perdelik tül ve fonlukların stokları tüm Türkiye'ye yetecek kadar var. Dünya'nın etrafını onlarca kez saracak metrajlara sahibiz. Perdecilerimize kalan sadece bizi takip etmeleri"...diyen Meteks Ailesi, yeni etkinliklere yelken açmak üzere kolları sıvayarak Ankara'dan ayrıldılar. 

 "Dev Ankara Etkinliği'nin" oldukça ilgi görmesi üzerine; Meteks, Ankara 'Siteler- Yapıcı Sokak'ta bulunan şubelerin de bundan böyle cumartesi günlerini etkinlik günü olarak ilan etti. "Ankara'da etkinliğimiz bitmeyecek, bundan sonra her cumartesi şubemizin kapısı indirimli ürün almak için bütün Ankara'lılara açık." diyen Meteks Yön. Kur. Baş. Sayın Metin Çavuş'a, Ankara Şube Müdüresi Sayın Seher Karagözoğlu'na Meteks'in tüm Bölge Sorumlularına, muhasebe sorumlularından tutunda, depo görevlilerine kadar hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyor ve çıktıkları bu yolda başarılarının devamını diliyoruz. 

Yolunuz açık olsun Meteks... 

Kaynak: www.perdesaticilari.com

 Okunma Sayısı : 621         04 Temmuz 2019