SAKARYA & ADAPAZARI ETKİNLİĞİMİZİN TARİHİ BELLİ OLDU.

   HABERLER

METEKS 3. ETKİNLİĞİNİ ADAPAZARI - SAKARYA'DA GERÇEKLEŞTİRECEK...

Haber: Emel Benli & Adapazarı / Sakarya

Türkiye geneli etkinliklerine devam eden Meteks, 3. etkinliğinin yerini ve tarihini belirledi. Bu sefer ki durağı Adapazarı... Etkinlik yapacağı bölgelerin rotasını belirlerken; "o bölgeye en çok hangi noktadan fayda sağlayabilirim?" sorusunu kendisine soran ve rotasını o tarafa çeviren Meteks, müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak; yer ve zaman mefhumunu yine müşteri odaklı gerçekleştiriyor, etkinliklerine ise en hızlı koşan ürünleri getiriyor. 

Adapazarı - Sakarya'da bulunan "Kardan Beyaz Düğün Salonu'nda" 1 ve 2 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştireceği etkinliğine, tüm Adapazarı ve Marmara Bölgesi'nden perdecilerimizi davet ediyor. İzmit, Yalova, Kocaeli, Düzce, Bolu, İstanbul gibi illerden perdecilerin geleceği tahmin edilen "Adapazarı Meteks  Etkinliği"  2 gün boyunca en güncel ürünleri, en dip fiyatlarla satışa sunacak. 

Karesi siyah kuşak güneşlikler, etek grekler, serpme grekler, armürler, brode çeşitleri, zincir tüller, kortlar, panama, ada, eyfel, aras fonluklar ve daha niceleri bu etkinlikte sizleri bekliyor. 

"Perde Satıcıları Haber Portalı Ailesi'de," Adapazarı - Sakarya Etkinliğinde haber ve röportajlar ile yerini alacaktır.  

Bilği İçin: 0532 357 67 19 - 0541 226 44 02

KARDAN BEYAZ SAKARYA DÜĞÜN SALONU
İletişim: Güneşler Merkez Mah. 5038 Sokak No: 1 /  Adapazarı / Sakarya
 

 Okunma Sayısı : 541         17 Temmuz 2019



Resim Galerisi