SAMSUN ETKİNLİĞİMİZ BAŞLADI. ( 1. GÜN )

   ETKİNLİKLER

METEKS SAMSUN ETKİNLİĞİ BAŞLADI ( 1. GÜN )

Haber: Emel Benli & Samsun

Merkezi İzmit'te bulunan sektörün aranılan isimlerinden Meteks, Samsun etkinliğinin startını bu sabah verdi. Tarihler 23 Temmuz 2019'u gösterirken; Meteks Ailesi Karadeniz'in mavi gözlü şehri Samsun'da, Atakum Mevkii, Ankara yolu üzerinde Rüya Park Balo Salonu'nda kapılarını tüm Karadeniz'li perdecilere açtı. 

Üçgün sürecek olan organizasyonunu Meteks Bölge Bayii Sayın Deniz Kılbaş'ın gerçekleştirdiği etkinliğe; Artvin /Hopa, Trabzon, Zonguldak, Sinop,Tokat, Amasya,Giresun, Ordu/ Fatsa gibi illerden katılan perdecilerimizin yanı sıra, Kırıkkkale gibi İç Anadolu illerinden ve Batıkaradeniz illerinden de katılımların olması etkinliğin boyutunu değiştirdi. Aslında bölgesel etkinlikler yerine Türkiye geneli etkinlikler demek Meteks Ailesi için daha doğru olacaktır. İlk gün olmasına rağmen performansı yüksek bir etkinlikle karşı karşıya kaldığımız atmosfer aslında hiç kimseyi şaşırtmadı. Beklenen ve ön görülen bir ziyaret zaten hesaplanmıştı. Tırlar dolusu ürünün gözümüzün önünde erimesi; Meteks'in indirimli fiyatlarının ve yol haritasının ne kadar isabetli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Samsun Etkinliğinde etkili bir değişiklik yapan Meteks; çeyiz ve ev tekstil ürünleri ile de organizasyonunu renklendirdi. Böylelikle kaliteyi ucuza alan perakendecinin yüzü gülerken; Meteks'te sürümden kazandı. 

Teşekkürler Meteks...
 Kaynak: www.perdesaticilari.com

 Okunma Sayısı : 506         23 Temmuz 2019