SAMSUN ETKİNLİĞİMİZİN TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. 2. GÜNÜ

   ETKİNLİKLER

METEKS SAMSUN ETKİNLİĞİ ( 2.GÜN )

Haber: Emel Benli & Samsun

Bu gün 24 Temmuz 2019 ve Meteks Samsun Etkinliği'nin ikinci gününün sonuna geldik. Yarın yani 25 Temmuz 2019'da son bulacak etkinlik, bol satışlı ve bol müşterili geçti. Perdecilerimizin tabiri ile nakit ve indirimli satışları ile sektörümüze yeni bir anlayış kazandıran Meteks, ilkleri yapmaya devam ediyor. Enflasyon canavarı ile en güzel dövüşün "nakit ama indirimli satışlardan" geçtiğine inanan Meteks Ailesi, Samsun'dan ve Samsun civarından gelen müşterilerinin arabalarını mal ile doldurarak göndermenin mutluluğunu yaşıyor. 

Etkinliğin ikinci gününü de yine yüksek performanslı geçiren Meteks, Türkiye geneli etkinliklerine devam edecek. Artık sektörün sistem değiştirdiği, evraklı alış - verişlerin yerini; nakit alış - verişlere bıraktığı ve bu sistemin öncülüğünü Meteks'in yapması ile sektörümüzün yüzüne kan gelmeye başladı..Bu anlayış ile yoluna devam edecek olan Meteks, daha bir etkinlik bitmeden üçüncü etkinliği için kolları sıvamaya başladı bile..

"Biz nakitçiyiz, bize peşin alış - veriş yapan perdecilerimiz geliyor." diyen Meteks Yön. Kur. Başkanı Sayın Metin Çavuş, bizim satış stratejimiz belli, bundan sonra Türkiye geneli yapacağımız etkinliklerimiz ile yolumuza devam edeceğiz." diyerek düşüncelerini dile getirdi... Sevgili babası, Meteks'in Onursal Başkanı Gıyasettin Çavuş'un ziyareti ile duygu dolu anlar geçirdi. Hepimiz için süpriz olan Gıyasettin Bey'in ziyareti, etkinliğe enerji kattı. "Oğlumun gözü karadır. Ticaret yapmaktan korkmaz, kendisine sonsuz güveniyoruz." diyen Sayın Metin Yarın "Perde Satıcılarına vereceği özel röportajında sevgili oğlu Metin Bey'in düzenlediği etkinlikler hakkında görüşlerini belirtecek.  

Güzel bir Meteks gününün özetinden hepinize hayırlı işler diliyoruz.
Kaynak: www.perdesaticilari.com

 Okunma Sayısı : 525         24 Temmuz 2019