SAMSUN ETKİNLİĞİMİZ SONA ERDİ. ( 3. gün )

   ETKİNLİKLER

METEKS SAMSUN ETKİNLİĞİ SONA ERDİ.( 3. GÜN ) 

Haber: Emel Benli / Samsun 

Meteks, beklenen etkinliklerinden biri olan "Samsun Etkinliği'nin" sonuna geldi. 3 gün süren etkinlik, 23 Temmuz 2019 tarihinde başlayıp, 25 Temmuz 2019 tarihinde sona erdi. 

Ankara etkinliği'ni aratmayacak şekilde bol satışlı ve performansı yüksek bir etkinlik oldu. Bu etkinlikte perdelik kumaşların yanı sıra, çeyiz ve ev tekstili grupları da satıldı. Perdelik kumaşlarda olduğu gibi ev tekstili ürünlerinin de fiyatları oldukça indirimliydi. 

Karadeniz'in batısından doğusuna kadar hemen hemen tüm illerinden perdeci meslektaşımızı ağarlayan Meteks, üçüncü durağını Adapazarı olarak açıkladı. 1 ve 2 Ağustos'ta Adapazarı ve civar illere hitaben etkinlik düzenleyecek olan Meteks Ailesi, Samsun Etkinliği'nden de yüzünün akı ile çıktı. 

Etkinliklerine devam etme kararı alan Meteks Yön. Kur. Başkanı Sayın Metin Çavuş, verdiği özel röportajda; gerçekleştirdiği iki etkinliğinden de memnun kaldığını belirtti. "Bizim işimiz artık etkinlik yapmak; yılbaşına kadar en az 15 etkinlik gerçekleştireceğiz." diyerek etkinliklere duyduğu memnuniyetini bu cümlelerle dile getirdi. 

Meteks'in Onursal Başkanı Sayın Gıyasettin Çavuş'un ziyareti de Samsun Etkinliği'ne ayrı bir moral kattı. Bu etkinlikte emeği geçen başta Bölge Bayii Sayın Deniz Kılbaş'a, bölge sorumlularına ve depo sorumlularına gösterdikleri üstün gayretler için teşekkür ve taktir ediyor, bundan sonraki etkinliklerinde başarılar diliyoruz.
Kaynak: www.perdesaticilari.com

 Okunma Sayısı : 519         26 Temmuz 2019