4. ETKİNLİĞİMİZİ BALIKESİR ALTINTAŞ OTEL'DE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.

   HABERLER

METEKS BALIKESİR ETKİNLİĞİ 27 - 28 AĞUSTOS 2019 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRECEK.

Haber: Emel Benli & Ankara

Her daim "kazandırmak" ilkesini benimseyen Meteks, etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Bu sefer ki durağı Balıkesir...Balıkesir Altıntaş Otel'de iki gün boyunca indirim etkinliği gerçekleştirecek olan Meteks etkinliğinin tarihini belirledi. 27 ve 28 Ağustos 2019 ( Salı- Çarşamba) tarihinde tüm Marmara ve Ege Bölgesin'de ki perdecilerimizi Balıkesir etkinliğine davet ediyor. 

Güneşlikler (Karesi Siyah Kuşak 2.20 - 2.80), Etek Grekler, Serpme Grekler, Armür Tüller, Brode Çeşitleri, Ada Fonluklar, Eyfel Fonluklar, Kort Tüller, File Tüller ve niceleri; etkinliğe özel en dip fiyatlarla siz değerli perdecilerimizin hizmetine sunulacak. 

Balıkesir organizasyonunu bizzat düzenleyen Meteks Bölge Sorumlusu Sayın Ugur Genç'in de selam ve saygılarını sizlere iletiyoruz. "Gelsinler ve alırken kazansınlar." diyen Sayın Genç " Sektörce çok büyük bir aileyiz, bu sebepten dolayı davetiye ulaştıramadığımız perdecilerimiz olabilir, biz tüm perdecilerimizi etkinliklerimize bekliyor ve onlara hayırlı işler diliyoruz." diyor..

Biz Perde Satıcıları Haber Portalı Ailesi olara bizde Balıkesir'de yerimizi alacak ve etkinlikten kareleri sizlere yansıtmaya çalışacağız.

ALTINTAŞ OTEL 

Adres: 2. Gündoğan, Atay Cd. No:203 /  Altıeylül / Balıkesir
GSM: 0530 668 26 26 / Uğur Genç


Kaynak: www.perdesaticilari.com 

 Okunma Sayısı : 465         25 Ağustos 2019