2. Kez Buluştuğumuz Ankara Etkinliğimiz Sona Erdi.

   ETKİNLİKLER

2. Kez Buluştuğumuz Ankara Etkinliğimiz Sona Erdi.

Meteks Ankara Etkinliği Sona Erdi.

Haber: Emel Benli / Gölbaşı / Ankara

Tarihler 9 Ekim Çarşamba 2019 ‘u gösterirken, “Meteks Ankara Etkinliği’nin”  ikinci gününden siz değerli sektör mensuplarına hayırlı işler diliyoruz. Yine yüksek performanslı  bir gün geçiren Meteks;  Ankara ve civar illerden gelen perdecilerimizi Gölbaşı Akalın Balo Salonu’nda ağırladı. Gündemin en trend ürünlerini düzenlemiş olduğu indirim kampanyası dahilinde, en dip fiyat diye adlandırdığımız bir fiyat birimi ile görücüye çıkardı. Satanın memnun, alanın  ise iki kat memnun olduğu bol satışlı bir etkinlik geçiren Meteks Ailesi, ilkbaharın gelişi ile birlikte Ankara’lılara tekrar etkinlik sözü verdi.

Yaz mevsimi boyunca  8 etkinlik düzenleyen ve her  bir etkinliğinde de aynı fiyat istikrarına riayet eden Meteks, kalitesinden ödün vermeden yol aldı.  Sezonun son etkinliğini gerçekleştiren  ve 2020’nin yeni  sezonu yine etkinliklerle açacak olan Meteks, yeni sezona güçlü bir arge çalışması ile hazırlanacak ve siz değerli müşterilerinin lehine olacak şekilde çalışmasına yön vererek;  özellikle fonluk kumaşlarda renk ve desen senfonisini dünya trendlerine göre uyarlayacaktır. Tül kumaşlar içinde yeni tasarımlara öncülük edecek ve kaliteyi tekrar sizlere yaşatacaktır. Mobilya ve halı modasını yakından takip ederek ev konsepti  bütünlüğünü sağlayacak olan Meteks, güçlü bir çalışma ile karşınıza çıkacaktır. 

Meteks'in Ankara Şube Müdüresi Sayın Seher Karagözoğlu'ndan edindiğimiz bilgiler doğrultusunda; 2020 yılında, 2000 noktaya kartela seti dağıtacak olan Meteks, yine yıl boyu piyasa şartlarının %15 altında olacak şekilde indirimli satışlara devam edeceklerini, bir spotçu firma olduklarını, ucuz satacaklarını ama nakit satacaklarını sizlere hatırlatmakta tekrar fayda görüyoruz. Ayrıca 2020 yılı için proğramlarına aldıkları bir başka konu ise, 2000 noktaya kartela seti dağıtacaklarını, top fiyatına kesim yapacaklarını ayrıca şubeleşme konusunda tekrar atağa geçeceklerini belirten Seher Hanım, şimdilik İstanbul Anadolu Yakası'nda, Samsun ve İzmir'de de olmak üzere şubeler açarak lojistiği rahatlatacaklarını bildirdi. Önümüzde ki yıllarda da şube açılışlarına devam edecek olan Meteks, neredeyse her bölgede en az iki şube olmak kaydı ile şubeleşme yolunda hızlı hareket edecek.  

Bu sezon özellikle kort nakışların, değradelerin, eyfellerin, ada fonlukların yılı olurken; Meteks,  kulvar ürünlerinin kârını yaptığı etkinlikler ile sizlerle paylaştı. Misyonu kaliteyi paylaşmak olan Meteks Ailesi, yılların tecrübesi ile geliştirdiği vizyonlarının ışığında sektörümüze yeni bir boyut kazandırırken; eski alış – veriş tabularımızıda yıkmış oldu. Alış ve satışın yani ticaretin denge terazisinin ayarlarını yeni baştan yazan ve konuda bizlere level  atlattıran Meteks; deneyimli kadrosu ile de güler yüzlü hizmet anlayışını yeniden kazandırdı.  Aslında toptancılığın kitabını yeni baştan yazdı. O zaman ne diyoruz? Randevunuz yine Meteks’le… Tekrar görüşmek dileği ile Teşekkürler Meteks…

Kaynak: perdesatıcıları.com


Paydaş Perde / Ankara

 
Ecem Birlik Mefruşat / Ankara

 
Ünaldı Mefruşat / Gölbaşı


 
Perdeci Ömer Ömer Taşdemir / Ankara

 

İpek Perde Tasarım / Çorum

 
Eliş Perde / Ankara

 
Ataş Mefruşat / Ankara

 
Şükran Tekstil / Gölbaşı

 
Hazal Perde / Polatlı

 
Merve Perde Çeyiz / Sincan

Seher Karagözoğlu

 Okunma Sayısı : 559         12 Ekim 2019